CONIL anunță cu entuziasm organizarea săptămânilor porților deschise la Școala CONIL, în perioada 26 Februarie – 15 Martie 2024. Pe parcursul a două săptămâni, părinții și copiii sunt invitați să exploreze universul educației personalizate CONIL, o școală dedicată copiilor cu dizabilități și nevoi educaționale speciale dar și celor tipici.

Vizitatorii vor avea ocazia să:

  • Descopere programul educațional personalizat al școlii, axat pe nevoile individuale ale fiecărui copil.
  • Viziteze sălile de clasă moderne și dotate, special concepute pentru a facilita învățarea și incluziunea.
  • Să se întâlnească cu echipa de profesori dedicați și specialiști cu experiență în educația specială.
  • Să participe la o discuție cu conducerea școlii pentru a afla mai multe despre viziunea, misiunea și valorile CONIL.

Povestea CONIL a debutat acum 25 de ani, din dragostea și dăruirea Adelei Hanafi, o mamă care a luptat pentru educația și incluziunea fiului ei cu dizabilități. Astăzi, CONIL este o speranță pentru sute de familii, oferind educație, terapie și sprijin pentru peste 300 de copii cu nevoi speciale.

„La Școala CONIL, fiecare copil este o poveste unică ce merită să fie scrisă cu iubire și încredere. În fiecare zi, echipa noastră dedicată lucrează cu pasiune pentru a oferi fiecărui micuț o șansă reală la educație și dezvoltare. Invităm părinții să descopere educația personalizată în cadrul sistemului de învățământ CONIL, să ne viziteze în timpul Săptămânilor Porților Deschise și să împărtășească bucuria descoperirii împreună cu noi. În cadrul școlii CONIL, fiecare copil este nu doar acceptat, ci iubit și încurajat să-și exploreze potențialul unic. Așteptăm cu drag să cunoaștem părinții și să construim împreună viitorul copiilor care ne trec pragul.”, a declarat Adela Hanafi, director Școala Conil.

Programează-te acum!

Pentru a participa la Săptămânile Porților Deschise, te rugăm să te programezi online la https://calendly.com/asociatia-conil/solutia-optima-pentru-copilul-tau?month=2024-02.

Despre Asociatia și Școala Gimnazială CONIL – Școala UNESCO

În anul 2005, a fost înființat primul Centru CONIL, bazat pe conceptul educației incluzive, un loc deschis tuturor copiilor, indiferent de nevoile lor. Aici, toți copiii sunt egali și învață împreună, într-un mediu susținător. De-a lungul anilor, proiectele desfășurate de CONIL au avut un impact semnificativ. Peste 3.000 de copii atipici au beneficiat de programe de educație și terapie specializată, peste 35.000 de copii tipici și cu dizabilități au avut ocazia să urce pe scene celebre ale capitalei în cadrul festivalului CONIL Fest, iar peste 300 de copii cu nevoi speciale au participat la tabere de integrare. De asemenea, peste 1.500 de studenți cu dizabilități au avut acces la cursuri gratuite de weekend, oferindu-le astfel o șansă reală de dezvoltare și integrare.

Contact media

Liliana Uleia

Specialist comunicare

0766.395.799

Articol preluat de pe Comunicate de presa