Delta Blue din Maliuc, Delta Dunării este o pensiune minunată ce oferă o experiență unică de cazare și relaxare în mijlocul naturii.

Adresa: Strada Lastunului 1, Maliuc 827135, România
Website: click aici.
Facebook: click aici.
Contact: +40 745 109 590
Harta: GPS

Cazare Maliuc – Delta Blue

Pensiunea are o poziție privilegiată, oferind o priveliște impresionantă spre grădină. În plus, proprietatea este dotată cu toate facilitățile necesare pentru a oferi oaspeților o ședere confortabilă și relaxantă. Întreaga pensiune dispune de WiFi gratuit, astfel încât oaspeții pot fi mereu conectați la cei dragi sau la activitățile lor preferate.

Delta Blue – Maliuc

Fiecare cameră de la Delta Blue este dotată cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, oferind o experiență de relaxare și divertisment. Baia privată complet utilată cu duș și articole de toaletă gratuite completează confortul și intimitatea fiecărui oaspete.

Pensiune Maliuc – Delta Blue

În plus, Delta Blue oferă o gamă largă de facilități, inclusiv o grădină minunată, un lounge comun, o terasă pentru relaxare, un restaurant cu preparate delicioase și un teren de tenis pentru o activitate fizică relaxantă.

Oaspeții pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet, ce oferă o varietate de opțiuni culinare pentru toate gusturile. De asemenea, Delta Blue dispune și de un grătar, astfel încât oaspeții pot savura o masă în aer liber, în mijlocul naturii.

Delta Blue – Pensiuni Maliuc

În concluzie, Delta Blue din Maliuc, Delta Dunării este alegerea perfectă pentru cei care caută o experiență de cazare unică, confortabilă și relaxantă. Cu facilități de calitate și o poziție privilegiată în mijlocul naturii, Delta Blue este locul ideal pentru o vacanță de neuitat.

Articol preluat de pe Comunicate de presa